Cég, egyéni vállalkozó

Tervezzen előre, és kezdje lízing előkalkulációval a gépjárművásárlást!

Szeretné megújítani céges flottáját? Nagyot lendítene vállalkozása működésén egy új kisteherautó beszerzése? Válassza cége finanszírozási partneréül a CIB Lízinget, mely a magyar lízingpiac meghatározó szereplőjeként számos finanszírozási konstrukciót kínál ügyfeleinek új és használt járművekre is! Építsen pénzügyi szakértelmünkre, és vegye igénybe kiszámítható, forint alapú finanszírozásunkat zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízing formájában!

Miért érdemes a CIB Forint Fix Pénzügyi Lízinget választania?

  • Személygépkocsi, legfeljebb 3,5 tonna össztömegű kisteherautó vagy rendszámozható motorkerékpár finanszírozására
  • Gyors hitelbírálattal
  • Fix futamidővel
  • Fix lízingdíjjal forintban
  • Fix kamatozással a teljes futamidő alatt

Használja online kalkulátorunkat, és azonnal megtudhatja, mekkora havi törlesztőrészlet mellett vásárolhatja meg a választott járművet!

Kalkuláláshoz válassza ki a jármű fajtáját:

A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A CIB Lízing Zrt. fenntartja a jogot arra, hogy a finanszírozási kérelem elbírálásától függően adjon konkrét ajánlatot az ügyfél részére, vagy elutasítsa a hitelkérelmet. A vonatkozó szerződéses feltételeket, díjakat és költségeket https://net.cib.hu/lizing_csoport/index oldalon elérhető általános szerződési feltételek és hirdetmény elnevezésű okiratok tartalmazzák.